Qui som

Gen-Lock Vídeo és una empresa de serveis dins el món de les produccions audiovisuals per a les empreses, televisions i particulars.

 

Fonamentalment el nostre èxit ve marcat pel rigor en la part tècnica, la cura en els continguts i la seriositat en la gestió, tot això sota una pinzellada creativa que fa de Gen-Lock Vídeo una productora amb una idiosincràsia única.

 

Neix el 1960 de la mà de Josep Coll produïnt reportatges socials. Més tard, a l’any 1975, entra com a corresponsal a Televisió Espanyola (única aleshores), i posteriorment s'incorporen a l'empresa els seus fills, Olga Coll i Germen Coll, iniciant una nova línia de negoci: les produccions per empreses i els continguts televisius.

 

Fins a dia d’avui Gen-Lock Vídeo ha treballat per a diverses televisions d'Europa, ha produït vídeos tant publicitaris com corporatius per a més de dues-centes grans empreses del país i dóna un servei integral al videoaficionat, que passa d’una simple còpia fins a l'editatge de les seves gravacions familiars, la sonorització, titulacions i el multicopiat CD/DVD.

 

Actualment Gen-Lock Vídeo compta amb un nombrós equip humà, empès per la il·lusió, el rigor i l’esperit de superació.

C. Manlleu nº 38, 1r   I   08500 - Vic (Barcelona)   I   Tel. 93 886 60 30   I   gen.lock@genlockvideo.com